Beeld © ANP

Sharon Stone stond oog in oog met de dood

12 juni 2020 02:17

In haar biografie 'The Beauty of Living Twice', die later dit jaar verschijnt, vertelt Sharon Stone dat ze oog in oog met de dood heeft gestaan. Daarover gaf de 'Basic Instinct'-actrice een klein voorproefje in de podcast 'Films To Be Buried.'

"Het is een bizar, maar waargebeurd, verhaal"

"Ik was een strijkijzer met water aan het vullen toen de bliksem bij mij thuis insloeg. Dat was heel heftig. Ik had een hand op de kraan en met mijn andere hand hield ik het strijkijzer vast. Het water kwam uit de put die naast mijn huis ligt en die put werd geraakt door bliksem. Alles sloeg op hol in de keuken toen dat gebeurde," aldus Sharon.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sharon Stone kan weer naar liefde swipen op datingapp

Ze vervolgt: "Ik werd alle kanten op geslingerd vanwege de kracht van de bliksem. Uiteindelijk belandde ik met een ferme klap tegen de ijskast aan. Mijn moeder was erbij en zag het voor haar eigen ogen gebeuren. Ze gooide me meteen in de auto om naar het ziekenhuis te gaan. Ik weet daar niks meer van, want ik was bewusteloos. Ik heb 10 dagen lang allerlei testen moeten ondergaan totdat alle elektriciteit uit mijn leven verdwenen was. Het is een bizar, maar waargebeurd, verhaal."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!