Beeld © Instagram @rachelhazes

Grootste droom van André Hazes senior komt binnenkort uit

12 juni 2020 11:21

Normaal gesproken zet ze eigenhandig de Hazes legacy voort, maar deze keer krijgt Rachel Hazes (50) hulp van horecatycoon Won Yip. Samen met hem laat ze de grootste wens van haar overleden man uitkomen: een eigen kroeg openen. Daar schrijft ze nu een emotioneel bericht over op social media.

"Ik doe het met liefde voor je"

Bijna zestien jaar na zijn overlijden is de timing juist voor Rachel: er komt een Hazes-café. Het nieuws was al even bekend, maar nu deelt ze het nogmaals in een bericht op Instagram. Hierbij richt ze zich tot haar grote liefde André.

'Lieve schat, je zei altijd in de kroeg is het begonnen en daar ga ik ook mee eindigen. Helaas is het jezelf niet gelukt om je eigen Hazes kroeg te openen. Maar hoe trots mag ik als vrouw zijn om dit ook nog voor je te realiseren en ik doe het met liefde voor je! Iedere avond drink ik er één op jou mop.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes noemt zoon André haar 'kostbaarste bezit'

Er is uiteraard maar één stad in Nederland waar je een horeca-onderneming kunt starten in naam van André Hazes: Amsterdam. In onderstaand interview is Rachel bijzonder openhartig over de nieuwe zaak en vertelt ze meer over haar privéleven. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!