Beeld © ANP

Marieke Elsinga lanceert binnenkort eigen kledinglijn

12 juni 2020 12:18

Als radiopersoonlijkheid en presentatrice scoort Marieke Elsinga (33) keer op keer, maar nu gooit ze het over een andere boeg. De RTL Boulevard-ster kondigt op Instagram aan dat er een kledinglijn van haar hand aan zit te komen.

"Je bent altijd al een inspiratiebron"

'Leuk nieuws!', aldus Marieke. De presentatrice mag eindelijk bekendmaken een zomercollectie te hebben ontworpen samen met het merk Oscar Jane. 'Wat was dit leuk om te doen: prints uitkiezen, rokjes, jurkjes, pakjes passen, foto's shooten', vertelt ze. 'Ik kan niet wachten alles te laten zien! Volgende week gaat de webshop online. Ik houd je op de hoogte.' Bovendien bedankt ze Geraldine Kemper, van wie ze het 'stokje' nu mag overnemen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattie en Marieke delen foto van karikatuur en die is spot on

Marieke's volgers zijn in ieder geval al razend enthousiast. 'Wat tof! Erg benieuwd', 'Succes', 'Gefeliciteerd Marieke!' en 'Super leuk. Je bent altijd al een inspiratiebron', is slechts een greep uit de vele positieve reacties onder de post van de presentatrice. Wanneer de collectie officieel gelanceerd wordt, moet nog blijken. 

Wat wel zeker is, is dat Marieke voor ieder maatje iets zal hebben. Onlangs steunde ze Miljuschka Witzenhausen nog, omdat de tv-kok goudeerlijk was over haar gewicht. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!