Beeld © Jean-Pierre Fourie

Waarom Boy uit de Bachelorette niet over z'n dochter wil praten

12 juni 2020 14:08

De Griekse God schrok in de laatste aflevering nogal toen Gaby Blaaser in 'De Bachelorette' het onderwerp kinderen aansneed. Boy reageerde in eerste instantie een beetje bot, tot de aap uit de mouw kwam. Hij is een trotse vader van een dochter en heeft zo zijn redenen waarom hij daar niet op camera over wil praten. Dat vertelt hij in zijn nieuwste vlog.

"Ik ben een supertrotse vader"

"Ik wil het hier eigenlijk nog niet over hebben", vertelt Boy in de aflevering van De Bachelorette. Inmiddels is het duidelijk waarom hij zo koel reageert: hij is vader van Penelope en zijn dochter wil hij zo goed als hij kan beschermen. In zijn vlog vertelt de realityster er het volgende over.

"Ik was er terughoudend in, maar ik zal jullie uitleggen waarom. Ik ben een supertrotse vader. Mijn dochter is zes jaar oud en ze betekent alles voor mij in mijn leven. Naast dat ze mijn trots is, is ze mijn zwakke plek. Ze is fragiel. Ik vind het toch een beetje eng om het op televisie allemaal te vertellen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boy uit De Bachelorette doet bijzondere onthulling aan Gaby

Niet alleen het onderwerp Penelope bespreken is lastig voor Boy, ook het feit dat zijn ex met zijn dochter naar Spanje is verhuisd. Maar boos is hij er zeker niet om: ze zijn daar gelukkig en hij heeft alle respect voor haar. "Ik kan alleen maar blij zijn dat zij gelukkig zijn."

Bekijk de bijzondere onthulling aan Gaby hieronder nog eens terug.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!