Beeld © Martijn van Gelder

Fien verklapt geheimen achter de schermen Expeditie Robinson

12 juni 2020 15:13

Dat er dingen niet worden gefilmd in de realityshow 'Expeditie Robinson' was allang duidelijk, maar wat de eilanders precies uitvoeren niet. Fien Vermeulen (28) besluit een boekje open te doen op Instagram.

"Ik had me er veel bij voorgesteld, maar ook een paar dingen niet"

Het is elk jaar weer een gekkenhuis bij Expeditie Robinson. Bepaalde delen van het eilandleven worden de kijker onthouden, zoals hoe ze zich schoonmaken en hun toiletavonturen. Om het eerste jubileum van haar deelname te vieren, besloot Fien om voor eens en voor altijd te vertellen hoe het er écht aan toe gaat in het programma. 'Ik had me er veel bij voorgesteld, maar ook een paar dingen niet', vertelt ze openhartig op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarisch: Fien Vermeulen neemt WhatsApp-oplichter op de hak

Zo had Fien gelijk een band voor het leven met medekandidaat Dionne. Tijdens een 'tussenstop op de heenweg' gingen de dames 'elkaars hotelkamer' in om 'onze bikinilijn nog even' te waxen, terwijl ze elkaar net een paar uurtjes kenden. Het was niet het enige gekke wat ze meemaakte. 'Iemand op Kamp Zuid verzon dat we onze poep moesten bewaren en op gezette tijden in zee moesten uitstrooien om vissen te lokken', aldus Fien. 'Hetgeen ik echt vertikte trouwens. Maar het was wel een goed idee.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Fien Vermeulen hard aan het werk voor eenzame ouderen

Honger hoort er nu eenmaal bij op Expeditie Robinson, maar Fien was de wanhoop nabij. 'Het hongerpunt waarop ik werkelijk overwoog mijn eigen teennagels op te eten, zodat ik gewoon iets te kauwen had', is één van haar meest smerige anekdotes van haar deelname. Eva Koreman had een oplossing voor alle gekkigheid. Ze bedacht 'om op een leeg strand al je frustraties eruit te brullen en met z’n 5-en als een stel maniakken te schreeuwen tegen de zee, top!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fien Vermeulen deelt speciale verrassing voor doodzieke moeder

De quarantaine is ook een heftige periode geweest voor Fien. In de video hieronder zie je haar lieve initiatief voor de ouderen in onze samenleving. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!