Beeld © ANP

Vriendin Jan Joost van Gangelen doodziek door corona

12 juni 2020 17:15

Jan Joost van Gangelen (45) en zijn vriendin Marieke Schippers (41) hebben een zware periode achter de rug. Nadat eerst de presentator besmet raakte met het coronavirus, volgde niet veel later ook Marieke. Alleen was zij er nóg erger aan toe dan hij en was het maar de vraag of het goed af zou lopen, zo vertelde hij aan 'De Telegraaf'. Aan RTL Boulevard laat hij weten dat het stapje voor stapje beter gaat.

"Ze is nog bezig met herstellen"

Inmiddels gaat het stukken beter met het stel, maar toch leek het erop dat het heel anders zou aflopen. “Nadat ik eerst zelf helemaal niet lekker was, kreeg niet veel later Marieke het”, vertelt de presentator aan De Telegraaf. Jan Joost en Marieke waren de afgelopen tijd druk bezig met een verhuizing vanuit Amsterdam naar Hilversum. “Het was ongelofelijk bizar. Voor mij viel het mee. Ik was in Amsterdam al ziek, hele rare hoofdpijn. Ik heb een dag of 5 op bed gelegen. Marieke had het uiteindelijk ook, maar die is in totaal zeven weken ziek geweest”, zo vertelt hij aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Joost van Gangelen blijft bij FOX Sports

“Zij heeft dus wel koorts gehad, maar niet extreem hoog. En ze was gelukkig niet heel benauwd. Dus ze hoefde niet te worden opgenomen, maar het was echt bizar. Ze had vooral neurologische klachten, zo had ze brandende pijn in haar neus”, vervolgt de presentator.

Het gaat nu gelukkig stukken beter met Marieke. “Maar ze is er nog lang niet. Er staat een maand herstel voor een week ziek zijn. Zeven weken heeft ze het gehad, dus tel maar uit. Gaandeweg gaat het een stukje beter, maar ze is nog bezig met herstellen. (…) We gaan stap voor stap.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jan Joost van Gangelen showt Koosje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!