Beeld © ANP

Miljuschka wil haar kinderen wel 'onbezorgde' jeugd geven

13 juni 2020 11:58

Zeg je Miljuschka Witzenhausen, dan zullen veel mensen ook meteen Willem Holleeder zeggen. De tv-kokkin is immers het nichtje van en wordt daar nog altijd vaak op aangesproken. Toch heeft haar familiegeschiedenis haar wel iets positiefs opgeleverd, zo vertelt ze zaterdag in 'Het Parool.'

"Uiteindelijk is mijn grootste drijfveer de kinderen"

Ook in haar eigen gezin had Miljuschka het vroeger niet makkelijk met een vader die al vroeg uit beeld verdween. In haar jeugd had ze weinig en moest er hard gewerkt worden om de eindjes aan elkaar te knopen. Terugkijkend hierop was het voor 'Mil' niet allemaal voor niks. "Mijn familiegeschiedenis heeft mij de kracht en het doorzettingsvermogen gegeven waardoor ik ben wie ik nu ben. Maar verder heeft die geschiedenis niets met mij te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga steunt Miljuschka na eerlijkheid over gewicht

De 24Kitchen-kokkin weet dat haar geluk in andere dingen zit. "Voor mij zit de lol in eten: bedrijven laten geloven in andere paden die wij dan weer voor ze bedenken, mensen inspireren met eten. En uiteindelijk is mijn grootste drijfveer de kinderen. Ik wil dat ze goed terechtkomen, dat ze wat onbezorgder in het leven staan dan ik. En dat ze weten: waar ik ook sta, welke fouten ik ook heb gemaakt, ik kan altijd mijn moeder bellen. Zoals ik van mijn moeder heb geleerd. Die veiligheid moet je een kind bieden."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!