Beeld © ANP

Lil' Kleine eindelijk herenigd met vader

13 juni 2020 16:43

Het heeft lang geduurd, maar Lil' Kleine (25) kan eindelijk weer zijn vader Maarten Scholten in zijn armen sluiten. De rappers vader deelt de zoete kiekjes van hun hereniging op Instagram, waar ook zijn kleinzoon Lío bij aanwezig was.

"Mannen onder elkaar"

'Mannen onder elkaar', zet Maarten bij de lieve foto met zijn zoon Lil' Kleine, oftewel Jorik, en zijn kleinzoon Lío Zion. De drie hebben elkaar al tijden niet kunnen zien dankzij de coronacrisis, maar daar is nu eindelijk weer verandering in gekomen. De rapper verbleef bovendien in Dubai met zijn vriendin Jaimie en hun kleine spruit. Sinds kort zijn ze weer terug en is het weer veilig genoeg om elkaar op te zoeken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dolgelukkige Lil' Kleine en Jaimie vieren eerste verjaardag zoontje

Lil' reageert zelf met een hartjesemoji en zijn fans zijn ook onder de indruk van de aandoenlijke foto. 'Té lief dit, toch?' aldus eentje. 'Drie generaties. Leuk!' vindt een ander. 'Awh, cuties', omschrijft één van Maartens volgers het drietal. 'Heerlijk', 'Familie' en 'Schatjes' klinkt het verder in de reacties. Tijdens de coronacrisis maakte Lil' Kleine zich grote zorgen om de gezondheid van zijn vader. Hij vertelt erover in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!