Beeld © ANP

GTST-hunk Mark van Eeuwen na maanden herenigd met 'vriendje'

15 juni 2020 11:24

Voormalig GTST-hunk Mark van Eeuwen is na maanden eindelijk weer herenigd met zijn allerbeste vriend, zo deelt hij op Instagram. Zijn volgers krijgen geen genoeg van de kiekjes en doen dan ook menig hart smelten.

"Na drie maanden zie ik mijn vriendje weer"

De acteur deelt op zijn Instagram dat hij na maanden van afwezigheid weer samen is met zijn vriendje, zijn trouwe viervoeter. ‘Na drie maanden zie ik mijn vriendje weer’, zo schrijft hij bij de foto’s. Mark deelt de hond, Sunny genaamd, met zijn vader en broer. "Mijn vader is 82 en heeft vanwege de coronacrisis drie maanden lang echt niemand gezien, behalve zijn vriendin," zo vertelt Mark aan RTL Boulevard. "Ik heb de hond in die tijd ook moeten missen, dus dat was een heel fijne reünie gisteren."

De foto’s van het weerzien slaan aan bij veel veel volgers, die reageren dan ook massaal. ‘Wat fijn’ en ‘leuk’ zijn enkele van de reacties. Zelfs zijn voormalige liefde Lieke van Lexmond reageert onder het kiekje. ‘Lief’ laat ze achter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mark van Eeuwen pakt draad weer op na corona-besmetting

Mark maakte in april bekend besmet te zijn geweest met het coronavirus na zijn bezoek aan een skigebied in Oostenrijk. Hoewel de Flikken Rotterdam-acteur niet getest is, is hij er wel zeker van dat hij het virus heeft gehad. Een paar dagen na thuiskomst werd hij overvallen door koorts, vermoeidheid en spierpijn.

Mark was jarenlang een van de vele gezichten in Goede Tijden, Slechte Tijden maar vertrok uiteindelijk uit Meerdijk. Ook Jim Geduld is al een tijdje niet meer te zien in de serie, hij vertelt over zijn vertrek Goede Tijden, Zomer Tijden. Die zie je hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dorian Bindels verklapt hoe het afloopt met Nina en Daan in GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!