Beeld © ANP

Liza Minnelli ontkent vriendschap met Harry en Meghan

15 juni 2020 12:18

Liza Minnelli zal waarschijnlijk niet snel op de koffie komen bij Harry en Meghan. Over de Amerikaanse actrice werd afgelopen weekend geschreven dat zij de Britse prins zou hebben geholpen na zijn vertrek naar de Verenigde Staten. Volgens Liza is dat helemaal niet waar.

"Ik kon prinses Di gelukkig tot mijn vrienden rekenen"

"Hoewel ik ze het allerbeste wens heb ik prins Harry en Meghan nooit ontmoet. Iedere verklaring die het tegenovergestelde beweert is compleet verzonnen", schrijft de Oscarwinnares op haar Facebookpagina.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Harry en Meghan willen zichtbaar zijn voor Black Lives Matter'

In het bericht deelt ze een link naar een artikel van The Sun waarin staat dat Liza de hertog van Sussex hulp zou hebben aangeboden tijdens de aanpassing van zijn nieuwe leven in de VS. "Harry vond de overgang van het Verenigd Koninkrijk naar Los Angeles soms erg moeilijk en ook de lockdown heeft niet geholpen om hem uit zijn schulp te trekken. Liza was close met Diana en heeft toen contact met hem opgenomen om hem te helpen", aldus een 'vriend' van Harry tegen de tabloidkrant.

Ondanks dat Harry dus niet perse een vriend van haar is, kon Liza het wel uitstekend vinden met zijn moeder Diana. "Ik kon prinses Di gelukkig tot mijn vrienden rekenen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liza Minnelli niet blij met film Judy Garland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!