Beeld © ANP

Kjeld Nuis over ex: 'Ik heb absoluut verkeerde keuzes gemaakt'

15 juni 2020 18:19

Samen met Jill kreeg Kjeld Nuis (30) zoon Jax. Maar mede door zijn succesvolle carrière als schaatser liep zijn relatie met haar stuk. In een uitgebreid interview in 'LINDA.' vertelt de topsporter dat hij in de relatie verkeerde keuzes heeft gemaakt.

"Het is niet zonder slag of stoot gegaan, maar we hebben nu een goed contact"

"Als ik na twee weken trainingskamp thuiskwam, had ik na één of twee dagen meteen alweer een volgende klus. Zij dacht: ja, gast, nu bén je er eindelijk, waarom heb je niet meer aandacht voor ons? Daar heb ik absoluut verkeerde keuzes in gemaakt. Ik ben veel te egoïstisch geweest", vertelt Kjeld aan schrijfster Saskia Noort (53).

Dat hij niet meer samen is met de moeder van zijn zoon is iets waar de schaatser zich erg schuldig over voelt. "Aan de andere kant: als je voor een kind bij elkaar blijft, is iedereen in the end ongelukkig. Het is niet zonder slag of stoot gegaan, maar we hebben nu een goed contact."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kjeld Nuis deelt liefdesgeluk met foto van vriendin

Na zijn verbroken relatie met Jill vond Kjeld de liefde bij zijn collega Joy (21). Dat in de bladen wordt geschreven dat hij Jill bedrogen heeft, zit hem behoorlijk dwars. "Ik zou Jill met Joy bedrogen hebben, precies zoals ik Brechtje, de zus van Sven Kramer, ooit voor Jill in de steek zou hebben gelaten. Er is helemaal niets van waar, ik héb niemand bedrogen."

In onderstaande video vertelt Kjeld meer over zijn breuk met Jill.

Kjeld Nuis openhartig over breuk met Jill

03:53