Beeld © ANP

Ferry Doedens is weer welkom bij GTST en deelt eerste foto

15 juni 2020 18:43

Twee weken lang was de acteur niet welkom op de set van 'Goede Tijden, Slechte Tijden', maar daar komt nu verandering in. Ferry Doedens (29) is vandaag weer in de huid van Lucas gekropen, zo laat hij via social media weten.

De acteur heeft een paar roerige weken achter de rug. Toen een kleine twee weken geleden een interview naar buiten kwam waarin het leek alsof hij de coronamaatregelen aan zijn laars lapte, volgden er sancties vanuit zijn werkgever. EndemolShine zette Ferry twee weken op non-actief, zodat hij in quarantaine kon gaan. De twee weken heeft Ferry goed doorstaan, wat betekent dat hij terug mag keren voor zijn eerste draaidag sinds tijden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens niet langer welkom op set GTST

Een andere soapie die de krantenkoppen weet te halen, is Dorian Bindels. Niet alleen in Goede Tijden, Slechte Tijden is een verliefde Dorian te zien, ook buiten de set is hij hoteldebotel. En wel op één van zijn collega's: Bertrie Wierenga, die de rol van Shanti Vening speelt. De twee leerden elkaar kennen op de set van Nederlands langslopende soap en dat is dan ook précies de plek waar de vonk oversloeg. Dat vertelt hij in het volgende interview.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Dorian moest GTST-relatie stilhouden

12:52

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Ferry Doedens en Fajah Lourens te gast. Dan praten de soapacteurs met Froukje de Both onder andere over het eerste homohuwelijk in de Nederlandse soapgeschiedenis en Fajah doet een boekje open over de échte reden van haar vertrek.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!