Beeld © Nick van Ormondt

Love Island-babe in de race voor de titel Miss Nederland

15 juni 2020 19:53

Dankzij haar deelname aan 'Love Island' is Sha het afgelopen jaar al flink in volgers gegroeid en het duurt niet lang of heel Nederland kent haar. De realityster behoort momenteel tot de laatste tien finalisten van Miss Nederland 2020.

"Het hoge woord is eruit! Ik ben één van de tien prachtige finalisten"

Via Instagram maakt de Love Island-babe het grote nieuws bekend. 'Het hoge woord is eruit! Ik ben één van de tien prachtige finalisten (want het zijn allemaal echt toppers) die op jacht gaat naar de kroon van Miss Nederland Universe 2020', schrijft de schoonheid bij en filmpje van De Telegraaf.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-reünie lijkt te komen, maar van Floor hoeft 't niet

Sha hoopt met het podium dat ze krijgt iets te kunnen betekenen als het gaat om gelijkheid. "Nu helemaal met Black Lives Matters, maar ook met het feminisme en transgenders", legt ze uit. "Ik ben echt voor gelijkheid en het doorbreken van het taboe. Het wordt nu weleens tijd. Het is 2020, kom op."

Sha laat verder weten enorm dankbaar en trots te zijn dat ze haar stem mag gebruiken en steentje bij mag dragen in de maatschappij. 'Ik heb onwijs veel zin in dit aankomende avontuur’, sluit ze de post af.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Geen geluk in de liefde? Dan is Love Island op zoek naar jou

In Love Island is vaak niets wat het lijkt. Koppels worden naar huis gestuurd, sommige Islanders komen weer terug en dan is er ook nog de nodige hoeveelheid drama. Dit zijn de vijf beste momenten uit Love Island.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!