Beeld © Instagram @candy.rae.fleur

Daley Blind en vrouw blikken terug op mooiste jaar van hun leven

15 juni 2020 20:25

Daley Blind en zijn Candy-Rae Fleur mogen elkaar alweer een tijdje man en vrouw noemen. De tortelduifjes zijn deze maandag precies één jaar getrouwd en uiten hun liefde voor elkaar op Instagram.

'Een heel jaar van achtbanen en avonturen, tranen en gelach, herinneringen die we nooit zullen vergeten'

Op Instagram laat de voetballer weten nog altijd dolgelukkig te zijn met de keuze om op zijn knieën te gaan. ‘Ik houd zielsveel van je’, schrijf hij bij een zwart-wit foto van de grote dag.

Ook zijn liefste staat op social media stil bij hun papieren huwelijk. ‘Aan mijn geliefde, mijn beste vriend, mijn man, mijn baby daddy. Een heel jaar van achtbanen en avonturen, tranen en gelach, herinneringen die we nooit zullen vergeten. Ik hou van je Daley, en ik zal voor altijd van je houden, we zullen nooit van elkaar scheiden’, brengt ze een ode aan de Ajax-speler.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Daley Blind openhartig over pasgeboren zoontje

Daley en de mevrouw Blind zijn al jaren samen. In 2013 zei hij al over haar in Cosmopolitan. "Candy-Rae steunt me enorm en andersom probeer ik dat ook (...) maar ik merk weleens dat ik in mijn eigen wereld leef en zó met mijn eigen prestaties bezig ben dat ik het soms vergeet als zij iets belangrijks heeft. Gelukkig houdt ze me scherp en zegt ze dat tegen me.”

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Warm welkom bij thuiskomst voor Daley Blind

Afgelopen oktober verwelkomden het stel hun eerste kindje. De tortelduifjes kondigden de zwangerschap één dag na de bruiloft aan. De voetballer schreef destijds bij een prachtige foto van hem en zijn kersverse vrouw: 'Het ene speciale moment na het andere... wat kan ik zeggen? We zijn met z'n drieën getrouwd. Mijn mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de naam van het kindje van Daley Blind

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!