Beeld © ANP

Monica Geuze open over zwangerschap op jonge leeftijd

16 juni 2020 14:42

De influencer heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze jong moeder wilde worden. In een nieuwe video praat Monica Geuze (25) openhartig over haar zwangerschap en de geboorte van dochtertje Zara-Lizzy.

"Toen ik Lars leerde kennen had hij al een zoontje, dus dan heb je het veel sneller over kinderen”

In een Q&A op haar YouTube-kanaal bespreekt Monica samen met goede vriendin Danique alle ins en outs over het moeder zijn. De YouTuber werd op haar 23ste al mama, iets wat altijd haar droom is geweest. “Toen ik Lars leerde kennen had hij al een zoontje, dus dan heb je het veel sneller over kinderen”, vertelt ze. “Hij wilde ook nog meer kinderen, met niet al te veel tijd ertussen.”

Voor Monica moest alleen het financiële plaatje kloppen, aangezien ze haar kindje zo veel mogelijk wilde bieden: “Dat was voor mij wel een groot punt waar het aan moest voldoen.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze onthult nieuw project: 'Dromen die uitkomen'

De influencer had het geluk snel zwanger te raken, maar moest wel eventjes slikken toen het zover was. “Overal het algemeen vond ik mijn zwangerschap leuk. (…) Ik was supermisselijk, maar vond het wel echt leuk om zwanger te zijn”, vertelt ze openhartig in de video. “Maar toen ze er eenmaal was, had ik wel even een schrik-momentje.”

Aan haar bevalling heeft ze dan ook minder goede herinneringen. “Ik had echt het idee dat die eindeloos duurde. Maar als ik dan hoor dat mensen 36 uur weeën hebben gehad... daar word ik echt misselijk van.” Bekijk de hele video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze laat zich uit over negatieve reacties op dieet

Monica en Lars, de vader van haar dochtertje, besloten vorig jaar uit elkaar te gaan. In onderstaande video geeft ze duidelijkheid over de break-up.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers smeken Monica Geuze te stoppen met streng dieet

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!