Wesley Sneijder heeft maling aan harde kern Ajax: 'Utrecht mijn stad'

16 juni 2020 17:43

De F-side liet gisteren middels een statement weten helemaal klaar te zijn met oud-Ajacied Wesley Sneijder. De harde kern van Ajax voelt zich verraden door de liefde van Sneijder voor FC Utrecht. Sneijder zelf slaat vandaag hard terug.

Sneijder speelt zijn afscheidswedstrijd in Utrecht en heeft ook een eigen skybox in De Galgenwaard. Dit is tegen het zere been van de F-side. "Hij heeft er nog nooit gespeeld. Heeft lak aan de club die hem de kansen en opleiding heeft gegeven. Hij heeft schijt aan de supporters die hem in het begin van zijn loopbaan gesteund hebben", schrijven zij in het statement. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley Sneijder maakt huidige relatiestatus openbaar

Ze hoeven Sneijder dan ook niet meer te zien in Amsterdam. Het statement eindigt met de volgende woorden. "Deze bovenstaande feiten, maken jou nou tot een persona non grata boven de N201." Sneijder liet het er niet bij zitten en reed vandaag via de N201 richting Amsterdam. De oud-voetballer kon het niet laten om even een sneer uit te delen richting de F-side.

Sneijder zingt in de auto duidelijk het lied 'Utrecht m’n stadje' mee en roept daarbij "Jaja, de N201 gepasseerd richting Amsterdam", waarmee hij duidelijk doelt op het bericht van de F-side. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley Sneijder sluit hereniging met Yolanthe niet uit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!