Beeld © Ana Cristina Blumenkron/Netflix

Too Hot To Handle-liefjes Francesca en Harry uit elkaar

17 juni 2020 08:44

'Too Hot To Handle' is zijn powerkoppel kwijt. Deelnemers Francesca Farago (26) en Harry Jowsey (22) konden sinds de start van de Netflix-show niet van elkaar afblijven (letterlijk), maar nu is het toch echt over en uit tussen hen. In een nieuwe video op haar YouTube-kanaal vertelt Francesca alles over de pijnlijke breuk.

"Hij gaat verder met zijn leven en ik moet hetzelfde doen"

Francesca begint de video met te vertellen dat haar hart in duizend stukjes is gebroken. "Hij besloot het uit te maken, omdat hij een langeafstandsrelatie niet langer zag zitten", vertrouwt ze haar volgers toe. Volgens de 26-jarige besloot Harry tijdens een recente trip aan Los Angeles (waar hij woont sinds zijn vertrek uit Australië) haar de bons te geven. 

Francesca, die zelf uit Vancouver komt, vertelt dat ze het zo moeilijk had met de break-up, dat ze in eerste instantie zelfs haar vrienden niet op de hoogte wilde stellen. Hierover zegt ze: "Ik dacht oprecht dat we gewoon even door een moeilijke periode gingen en dat we er wel uit zouden komen (...) ik wilde het niet geloven. Hoe kun je het ene moment iemand ten huwelijk vragen, maar tegelijkertijd zeggen dat je niet bij elkaar kunt zijn door de afstand?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Too Hot to Handle-reünie zit vol pikante details

Francesca geeft toe dat ze zo nu en dan ruzie maakten, maar dat dat volgens haar niet de reden is dat ze niet meer samen zijn. Wel geeft ze in de video toe dat ze dagelijks geconfronteerd werd met de acties van haar ex. "Ik zou nooit hebben opgegeven", vervolgt ze. "Maar hij gaat verder met zijn leven en ik moet hetzelfde doen."

Het tweetal ging na de opnames in april 2019 al eerder uit elkaar, maar in de reünie die onlangs bij Netflix verscheen vroeg Harry zijn lief ten huwelijk. "We hadden een beetje een gekke relatie", vertelde Harry onlangs aan E!. "Het was een beetje een achtbaan. Na de show hadden we een pauze. Ik vloog naar Vancouver, zij vloog naar Australië en toen gingen we uit elkaar. Ik stuurde haar een heleboel leuke video's van ons, en voor je het weet was het allemaal weer begonnen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze Too Hot To Handle-kandidaten zijn onverwachts aan het daten

In Too Hot To Handle volgen we tien knappe vrijgezellen aan 'de oever van het paradijs', zoals de streamingdienst het omschrijft. Er staat veel op het spel, want er valt maar liefst 100.000 dollar te winnen. Maar om dat geld mee naar huis te mogen nemen, moeten ze zichzelf inhouden. Bij iedere aanraking, kus of knuffel zakt het prijzengeld. 

Het eerste seizoen is nu te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!