Beeld © Getty Images / Goop

Gwyneth Paltrow choqueert opnieuw met 'orgasmekaars'

17 juni 2020 14:47

De opmerkelijke 'vaginakaars' die de actrice op de website van haar lifestylemerk Goop verkoopt was al niet aan te slepen en nu heeft Gwyneth Paltrow (47) het assortiment uitgebreid. Wederom weet ze haar fans te verrassen met een wel héél bijzondere geur...

Geen versgewassen wasgoed of zeebriesje voor Gwyneth en haar team. Nee, de actrice komt met een kaars dat ruikt naar haar... orgasme. Volgens de omschrijving van de kaars is de geur samengesteld uit pompelmoes, neroli en cassisbessen vermengd met buskruitthee en rozen voor een geur die sexy, verrassend en enorm verslavend is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow zet jarige dochter in het zonnetje

De This Smells Like My Orgasm-kaars is nog niet beschikbaar, maar via het platform al wel te reserven voor 66,50 euro. Vanaf 25 juni worden de bestelde kaarsen verzonden naar hun nieuwe eigenaars. Wie benieuwd is hoe het hoogtepunt van Gwyneth ruikt moet snel zijn, want de vorige editie was binnen een uur helemaal uitverkocht. "Het is best grappig", zei ze eerder in de talkshow van Jimmy Fallon over de actie. “Het was begonnen bij een punkrock, beetje feministisch idee, weet je wel. En we hebben ondertussen een nieuwe kaars."

Gwyneth is de afgelopen jaren vaker openhartig geweest over vagina's. Zo deelde de actrice dat ze die van haar graag stoomt. Ook verkocht Goop een zogeheten 'yoni-ei' dat de spieren zou moeten versterken en lustopwekkend zou werken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwyneth Paltrow verrast Heidi Klum met eigen 'vaginakaars'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!