Beeld © Netflix

Outer Banks-acteurs ook in dagelijks leven een stelletje

17 juni 2020 15:02

Madelyn Cline (22) en Chase Stokes (27) zoeken elkaar ook buiten de set van de Netflix-show ‘Outer Banks’ op. De acteurs zijn namelijk in het dagelijks leven óók een stelletje.

"De aap is uit de mouw"

Via Instagram maakten de tortelduifjes hun relatie dit weekend bekend. ‘De aap is uit de mouw’, schreef de acteur bij een romantisch kiekje op het strand met zijn vriendin. Waarop zij reageerde met: ‘Topper staat nu te springen', een verwijzing naar haar vriendje in het Netflix-drama. Ze schreef ook: ‘Ik ben gevallen en kan niet opstaan.’

Collega Jonathan Davis zat al een tijdje te wachten op het nieuws en liet in de comments weten dat het de hoogste tijd was. Madelyn en Chase worden al sinds afgelopen april aan elkaar gekoppeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Bouman uit Undercover krijgt eigen Netflix-film

In Outer Banks gaat John B (Chase Stokes) samen met zijn drie beste vrienden op een eiland met rijken en armen op zoek naar een legendarische schat die iets te maken heeft met zijn vaders verdwijning. De zoektocht brengt hen verboden romances en een zomer vol mysterie en avontuur dat ze nooit zullen vergeten.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Vierde seizoen voor Netflix-serie The Sinner

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!