Beeld © ANP | Massimo Insabato/REX

8x wat je wil weten over 365 Days-acteur Michele Morrone

17 juni 2020 17:05

Sinds de release in juni heeft de film een stevige tweede plek in de wacht gesleept in de top tien meest bekeken series en films op Netflix. '365 Days' is misschien wel de meest besproken film van het moment onder Nederlandse vrouwen. Iets waar hoofdrolspeler Michele Morrone eigenhandig verantwoordelijk voor is. Tijd om hem beter te leren kennen.

Netflix-film 365 Days maakt de tongen los

02:02

Emotionele manipulatie en het Stockholm syndroom: op het eerste gezicht is het geen fraaie verhaallijn. Toch is menig kijker van de film compleet in de ban van de foute man die de hoofdrol speelt in deze Pools-Italiaanse erotische film. Maar wie is toch de echte persoon achter maffiabaas Don Massimo Torricelli, die in 365 dagen een ontvoerde vrouw verliefd op hem wil laten worden?

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Bouman uit Undercover krijgt eigen Netflix-film

1. Michele Morrone is de hoofdrolspeler

De Italiaanse acteur Michele Morrone pakt de hoofdrol in deze 50 Shades of Grey-achtige film. Hij heeft zijn bekendheid vooral te danken aan de film 365 Days die eerder dit jaar in première ging. 

2. Hij is 29 jaar oud

Momenteel is Michele 29 jaar oud. In oktober 1990 zag hij het levenslicht in Melegnano, een stad in de buurt van modekapitaal Milaan.

3. Michele is model

Met dat Italiaanse bloed is het geen wonder dat Michele inmiddels ook een veelgevraagd model is. Onlangs deelde hij nog beelden van zijn laatste samenwerking met de Italiaanse modegigant Dolce & Gabbana. 

4. Hij zingt ook nog eens

Naast het acteren heeft Michele nog een trucje dat hij aardig onder de knie heeft: zingen. Zo is hij onder andere verantwoordelijk voor de titelsong van de film.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vierde seizoen voor Netflix-serie The Sinner

5. De acteur was eerder getrouwd

In 2014 stapte Michele na een relatie van een jaar in het huwelijksbootje en maakte hij van de Libanese ontwerpster Rouba Saadeh zijn vrouw. Lang hield het huwelijk niet stand. Vier jaar later scheidde het koppel alweer.

6. Hij heeft twee kinderen

De zoons van Michele en Rouba luisteren naar de naam Marcus Morrone en Brando Morrone.

7. Michele raakte depressief na de scheiding

Het gestrande huwelijk hakte er flink in bij de vader van twee. Hij liet eerder al weten dat hij destijds alles op wilde geven, zelfs zijn acteercarrière. Op een gegeven moment raakte Michele rock bottom. "Ik was erg depressief na de scheiding van mijn vrouw. Ik vond werk als tuinman in een dorp verderop, omdat ik geen geld meer had." Met 4 miljoen volgers en een glansrol op zak kun je stellen dat het inmiddels een stuk beter met hem gaat.

8. Hij heeft geen relatie met co-star Anna Maria Sieklucka

Het liefdesverhaal tussen Michele en zijn tegenspeelster Anna Maria in 365 Days is nogal bizar te noemen, maar wie stiekem hoopt op een romance in het echte leven heeft pech. Hoewel de twee door de opnames 'erg goede vrienden' zijn geworden, is de vonk (nog) niet overgesprongen. 

RTL Boulevard-deskundige Eveline Stallaart snapt wel waarom de film 365 Days zo populair is. Je ziet het in de video hieronder.

Netflix-film 365 Days maakt de tongen los

02:02

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!