Beeld © ANP

Heeft Ferry Doedens alweer een nieuwe liefdespartner?

19 juni 2020 10:29

Ferry Doedens (30) is sinds begin april vrijgezel. De acteur en zijn ex Raphael Perachi Vieira bleken toch te erg te verschillen van elkaar. Heeft Ferry alweer een nieuwe prins op het witte paard gescoord? In de kersverse aflevering van 'Goede Tijden, Zomer Tijden' doet hij een boekje open.

"Ik heb het wel leuk ja…"

Lucas heeft in Goede Tijden, Slechte Tijden al een hele rits liefdespartners versleten, maar inmiddels lijkt hij te zijn gaan settelen. Inmiddels focust Lucas, gespeeld door Ferry Doedens, zich in de serie op het vaderschap met Tiffy. Een heel andere situatie dan in real life, want Ferry brengt zijn dagen sinds de recente breuk met zijn ex Raphael Perachi Vieira moederziel alleen door. Of toch niet...? In de video hieronder geeft hij antwoord.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Geluk Lucas en Tiffy komt in gevaar

12:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens is weer welkom bij GTST en deelt eerste foto

Goede Tijden, Zomer Tijden zal gedurende de zomerstop GTST-fans blijven verrassen door terug te blikken op memorabele momenten én vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen. Het programma is iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl en bij RTL XL en elke zaterdag te zien bij Videoland. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

GTST-hunk Dorian Bindels krijgt pikante verzoeken van vrouwen

In de volgende uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Tanja Jess en Erik de Vogel te gast om te praten over hun soapvete.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!