Beeld © Netflix

Harry van Too Hot To Handle bespreekt breuk tot in detail

18 juni 2020 20:42

Tot ieders verbazing maakte 'Too Hot To Handle'-ster Francesca Farago (26) gisteren bekend dat het schluss is tussen haar en Harry Jowsey (22). Nu doet ook Harry zijn kant van het verhaal.

"Er was een belangrijke reden waarom ik de relatie met Francesca moest beëindigen"

In een tien minuten durende video gaat de Too Hot To Handle-hunk dieper in op de break-up. Hierin benadruk hij nogmaals dat hij het heeft uitgemaakt, maar dat er niets specifieks voor is gevallen. "Ik ben naar Vancouver gevlogen om tijd met Francesca door te brengen en ik zag op dat moment een andere kant van Francesca", vertelt hij. "Om een lang verhaal kort te maken: ik maakte het voor het eerst met haar uit nadat ze mij in Australië was komen bezoeken."

Hij vervolgt: "Er was een belangrijke reden waarom ik de relatie met Francesca moest beëindigen. Ik bevond me in een hele zware periode in mijn leven. Er gebeurde veel om me heen en ze deed haar eigen ding."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Too Hot To Handle-liefjes Francesca en Harry uit elkaar

Volgen Harry hing er als ze samen waren constant een gespannen sfeer. "De gelukkigste momenten van mijn hele leven waren bij haar. Maar als dingen slecht waren, waren ze écht slecht. Dus elke keer dat we vochten ging ik door een diep dal. Dat kon ik er niet ook nog eens bij hebben", doet hij een boekje open.

Het tweetal ging na de opnames van de datingshow in april 2019 al eerder uit elkaar, maar tijdens de reünie - die onlangs bij Netflix verscheen - vroeg Harry zijn lief nog ten huwelijk. Hoewel ze hun relatie nog een kans gaven, had Haary meteen al zo zijn twijfels vertelt hij in de video. "Ik herinner me dat ik Francesca vasthield, haar middel vasthield... en ik voelde hoeveel ze nog steeds van me hield en ik had dat gevoel gewoon niet meer", legt hij uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Too Hot to Handle-reünie zit vol pikante details

"Ik wist dat als ik bij Francesca zou blijven het haar uiteindelijk diepbedroefd zou maken of dat ik ernstig depressief zou blijven in de relatie", gaat hij veder. "Ze is een geweldig persoon. Ze is zo mooi en iedereen heeft gelijk: ze is echt out of my league. Ze is een superster en ik ben zo trots op haar."

Too Hot To Handle is nu te zien bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!