Beeld © ANP

Britt Dekker neemt afscheid van haar grootste fan

19 juni 2020 13:49

Met pijn in het hart zegt Britt Dekker (28) haar grootste fan Chloé vaarwel. Dat doet de presentatrice met een eerbetoon aan het jonge meisje via Instagram.

"Ik zal je nooit vergeten"

Het is een emotionele dag voor Britt. De presentatrice heeft afscheid genomen van haar grootste fan Chloé. Ze brengt een ode aan haar mede-paardenliefhebster op Instagram. 'Onze kleine fan Chloé is overleden', schrijft ze met een traanpoppetje erbij. 'Ik ben heel blij dat we elkaar hebben ontmoet en een paar fijne momenten met de paarden hebben gehad. Ik zal je nooit vergeten.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker vreest dat moederschap tot dip kan leiden

Britt is niet de enige bij wie het overlijden van Chloé zwaar valt. 'Rust zacht', klinkt het in de reacties. 'Sterkte voor de familie', laten er meerdere achter onder bericht. 'Ik herinner me die aflevering nog', aldus een verdrietige kijker van het programma Opgezadeld met Britt. Hierin ontmoeten de kijkers Chloé, die een hersentumor heeft. Britt deelde afgelopen januari nog de speciale dag die ze samen doorbrachten op Instagram. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker presenteert kennisquiz en zo gaat die eruit zien

Bekijk hier de aflevering van Opgezadeld met Britt waar Chloé's grote droom uitkomt. Het was vorig jaar een droomjaar voor Britt, die meerdere programma's mocht maken en aldoor kon paardrijden. Om haar prestaties te vieren, kreeg ze van RTL Boulevard een Online Award. In de video hieronder zie je hoe dat er aan toe ging. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!