Beeld © ANP

Froukje de Both wil graag een jaloerse vriend

19 juni 2020 16:05

Het is niet altijd rozengeur en maneschijn in het leven van Froukje de Both (48), maar ze is de hoop nooit verloren. In de '100% Inspiratie'-podcast praat ze met Thijs Lindhout (31) over haar relaties en inzichten over de liefde.

"Kennelijk heb ik nooit het vertrouwen in de liefde verloren"

"De liefde en relaties zijn in mijn leven nummer één", laat Froukje aan het begin van de podcast al weten. Samen met Thijs duikt ze in meerdere onderwerpen en ze is goudeerlijk over haar liefdesleven. Zo geeft ze toe dat haar huidige vriend niet jaloers is aangelegd. "Ik heb het daar in het begin best wel lastig mee gehad, want ik mat dat echt aan: hoe leuk vind jij mij?", vertelt de Goede Tijden, Zomer Tijden-presentatrice bijvoorbeeld. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Froukje de Both heeft groot verlies te verwerken

Froukje vindt het dus belangrijk dat er wel een greintje jaloezie in de relatie zit. "Dat heeft ook weer met m’n geschiedenis en verleden te maken", legt ze uit. Jordy, de nieuwe liefde van de presentatrice, deelt die gevoelens niet. "Soms zou ik het wel leuk vinden als 'ie dat een beetje zou hebben. Het is ook romantisch, een beetje jaloezie."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Froukje de Both heeft dochter heel wat uit te leggen

Haar pilotenvriendje reist de hele wereld over, maar Froukje maakt zich geen zorgen. "Het gaat erom dat je elkaar vertrouwt. Ik hoef niet de hele dag te weten waar hij is." Ze heeft genoeg levenservaring om dat los te laten, ook al heeft ze die wijsheid verkregen met ups en downs. "Kennelijk heb ik nooit het vertrouwen in de liefde verloren (…) Ik leef op liefde. Niet alleen maar voor mannen, maar ook voor mezelf en m’n kind. Liefde is een soort motor in mijn leven (...) Ik ben vrij gepassioneerd in de liefde." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Froukje de Both op roze wolk met nieuwe liefde

Luister hier Froukje's gesprek met Thijs terug. 

Froukje heeft het er maar druk mee. De presentatrice is onlangs begonnen met Goede Tijden, Zomer Tijden. Hierin ontvangt ze één oudgediende en één huidig castlid uit de serie. Je ziet de meest recente aflevering in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!