Monica Geuze trekt niet als leeftijdsgenoten aan de rem

21 juni 2020 08:17

Vloggen, een sieradenlijn runnen, podcasts maken en moederen: het is een kleine greep uit het leven van Monica Geuze (25). Samen met Kaj Gorgels (29) mag zij daar nu ook het zelfontwikkelingsplatform Mind over Madness aan toevoegen. "Veel mensen ontkennen dat ze aan zichzelf moeten en kunnen werken", vertelt Monica aan 'BuzzE'.

"Meer dan ooit heb ik het idee dat ik superdruk ben"

"Mensen van mijn leeftijd trekken vaak niet op tijd aan de rem", vertelt ze. "Meer dan ooit heb ik het idee dat ik superdruk ben. Ik vraag me soms af hoe ik die ballen hoog ga houden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze open over zwangerschap op jonge leeftijd

Er staan nu drie onderwerpen op de planning, die elk in de vorm van een webinar gevolgd kunnen worden. Voor elk onderwerp wordt een expert uitgenodigd, die een verhaal doet en vragen beantwoordt. Het eerste webinar gaat over ademhalen. "Kaj weet al veel over ademhalingsoefeningen, ik ben er nog een soort dummy in. Zo leren we ook veel van elkaar", vertelt de YouTuber.

Al jaren zijn Monica en Kaj goede vrienden, maar dat staat het project zeker niet in de weg. "Een situatie loopt nooit uit de hand, heeft Kaj de kracht om een grapje te maken. Dan is het altijd weer goed."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tweede boek Monica Geuze wordt niet wat je zou verwachten

In eerste instantie was het de bedoeling om seminars te organiseren, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Toch viel de overstap naar webinars de twee niet tegen. "Dan maak je de drempel wat lager. Ik zou het zelf best lastig vinden om naar zo'n seminar te gaan. Als je sceptisch bent, hoef je je niet te schamen vanuit je eigen woonkamer", vertelt Monica.

Op 21 juni is het eerste webinar genaamd De kracht van ademhalen. Daarna volgen Van klacht naar kans en Het Leven van je lievelingsleven. Kaartjes zijn op de website van Mind over Madness te koop en kosten 9,99 euro per stuk. Daarnaast heeft ze het ook nog eens druk met haar eigen serie bij Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Vriend van Monica Geuze maakt halfnaakt zijn vlogdebuut

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!