Beeld © ANP

Ferry Doedens komt weer op adem na hectische periode

21 juni 2020 15:44

Het zijn een paar stressvolle weken geweest voor Ferry Doedens (30). Niet alleen vanwege de huidige omstandigheden, de acteur was ook nog een twee weken niet welkom op de set van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. En dat is hem niet in de koude kleren gaan zitten.

"30 jaar, tijd voor denken, tijd om door te gaan"

Ferry werd begin deze maand op non-actief gezet omdat hij zich de weken daarvoor niet aan de coronamaatregelen had gehouden en riep "acht weken lang met iedereen geknuffeld" te hebben. 'Ik merk dat ik de afgelopen weken best veel stress heb ervaren door veel dingen en ook af en toe niet heel lekker in mijn vel zit', deelt hij nu met zijn volgers op Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft Ferry Doedens alweer een nieuwe liefdespartner?

Door te trainen - zo'n zes keer in de week - lukt het hem om zijn hoofd leeg te maken en te reflecteren. 'Op dagen dat ik niet zo lekker in mijn vel zit probeer ik toch door te gaan en niet te eindigen met een zak chips op de bank (...) 30 jaar, tijd voor denken, tijd om door te gaan', aldus de soapie.

Froukje de Both ontving Ferry Doedens en Fajah Lourens (oftewel Lucas en Yasmin) afgelopen week in Goede Tijden, Zomer Tijden, waar de acteur een paar opvallende uitspraken deed...

Goede Tijden, Zomer Tijden: Geluk Lucas en Tiffy komt in gevaar

12:38
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferry Doedens is weer welkom bij GTST en deelt eerste foto

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!