Beeld © ANP

Dave Roelvink met piepende banden richting ziekenhuis

21 juni 2020 16:11

Dave Roelvink heeft de middag doorgebracht bij de spoedeisende hulp. De 26-jarige was druk aan het klussen toen er een badkamertegel op zijn voet viel.

"Wat een zooitje"

Via Instagram Stories brengt Dave, die eerder deze week nog een Lamborghini in de prak reed, zijn volgers op de hoogte. Hij probeert er nog een grapje van te maken, maar verschillende foto's tonen de ernst van de situatie. De Roelvink-telg heeft dan ook zo zijn vermoeden dat er wel een paar hechtingen aan te pas moeten komen. En ja hoor... even later deelt hij weer een foto, inclusief hechtingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dave Roelvink vertelt hoe auto-ongeluk gebeurde: 'Ging zo snel'

Gelukkig is het allemaal met een sisser afgelopen, maar Dave laat weten enorm geschrokken te zijn van de hele toestand. Vanwege het coronavirus moest hij namelijk eerst via de telefoon een afspraak maken voordat 'ie langs kon komen. "Ik ben nummer negentien, wat een zooitje", klaagt hij. Hij noemt de situatie dan ook on-Nederlands.

Dave was deze week al eerder in het nieuws vanwege de crash. In RTL Boulevard sprak hij openhartig over het ongeluk: "Ik was écht nuchter." Bekijk de hele video hieronder:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dries Roelvink gaat ondanks aanbod CDA niet de politiek in

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!