Beeld © ANP

Leontine wenst ex Marco een liefdevolle Vaderdag

21 juni 2020 16:32

Ondanks dat Leontine Borsato (52) niet langer samen is met haar ex Marco (53), zijn de twee nog altijd aan elkaar verbonden vanwege hun kinderen. Deze Vaderdag zet de presentatrice dan ook niet alleen haar eigen vader in het zonnetje, maar óók de vader van haar kinderen.

"Lieve Marco, ik wens jou een liefde- en waardevolle Vaderdag met onze drie wonders"

Op Instagram deelt Leontine drie foto’s. De eerste is er eentje van haar eigen vader, die ze al 24 jaar mist. ‘Toch ben ik dankbaar voor de 28 jaar dat ik jou als vader heb mogen hebben’, deelt ze in het bijschrift.

De volgende foto is er een van haar ex Marco en hun twee jongens, Luca en Senna. Tot slot plaatst ze nog een vader-dochter kiekje van Marco en Jada. 'Lieve Marco, ik wens jou een liefde- en waardevolle Vaderdag met onze drie wonders: onze kids', valt er te lezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine Borsato heeft haar leven weer op de rails

Onder de post wordt vol bewondering gereageerd op de manier waarop Leontine met de situatie omgaat. ‘Zouden heel veel vrouwen een voorbeeld aan mogen nemen’, laat iemand achter. Een andere volger schrijft: ‘Wat lief van jou hoe je Marco een mooie dag wenst met jullie kinderen’ en weer een stel anderen noemen haar een powervrouw.

Gelukkig is er nog een andere man in haar leven: Leco van Zadelhoff, waar ze altijd haar hart kan luchten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Inbraak heeft Mary Borsato stuipen op het lijf gejaagd

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!