Beeld © ANP

Romee Strijd neemt volgers mee in gender reveal-partijtje

22 juni 2020 16:04

De grootste trend onder aanstaande ouders is wel een gender reveal party houden. Romee Strijd (24) en haar vriend Laurens van Leeuwen (29) konden natuurlijk niet achterblijven en delen de beelden van het bijzondere moment op YouTube.

"Het is wel een verrassing, dus het moet nog een beetje bezinken"

Romee en Laurens kondigden onlangs aan in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Het getrouwde stel trakteert de fans met nóg een bijzondere onthulling: ze krijgen een meisje. Dat vertelden ze al op Instagram, maar het Victoria's Secret-model toont ook de behind the scenes op haar YouTube-kanaal. "Ik ben heel enthousiast en een klein beetje nerveus", vertelt Romee vlak voor ze erachter komt of ze een jongetje of een meisje krijgt. "Niet dat het me wat uitmaakt, want ik zou allebei heel leuk vinden." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Stralende Romee Strijd toont voorzichtige babybump

Het gaat hartstikke goed met de baby, vertelt Romee voordat ze tot de orde van de dag komt. Het model vertelt ook wat ze denkt dat het gaat worden: "Ik ga mijn nagels blauw lakken, want ik denk dat het een jongetje is. Laurens denkt dat trouwens ook." Al snel wordt duidelijk dat ze aan het verkeerde eind zaten en dat ze een meisje krijgen. "Ik kan het nauwelijks geloven, ik dacht echt dat het een jongetje zou worden", verklaart Romee. "Het is wel een verrassing, dus het moet nog een beetje bezinken (...) Het is wel handig, want we hadden al een naam bedacht voor een meisje." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!