Beeld © Getty Images

'Destiny's Child-zangeressen spreken over comeback'

22 juni 2020 16:31

Het gerucht gaat dat Destiny's Child aan een comeback werken. Beyoncé (38), Kelly Rowland (39) en Michelle Williams (40) zouden mogelijke plannen voor een reünie hebben besproken. Dat meldt The Mirror.

"Er zijn gesprekken geweest"

Een bron vertelt aan The Mirror dat de drie dames weer gesprekken gevoerd hebben. "Ze hebben altijd gezegd dat ze op een dag weer bij elkaar zouden komen als de tijd rijp is", aldus de bron.

Over concrete plannen is nog geen sprake vanwege het coronavirus. Maar als ellende weer voorbij is, zou er volgens de bron een beslissing vallen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

'Beyoncé ziet reünie Destiny's Child wel zitten'

Het is niet de eerste keer dat dit gerucht rondgaat. De zangeressen hebben namelijk zelf het onderwerp al meerdere keren besproken. Kelly Rowland zei al eens dat ze wil dat het een verrassing zou blijven. En de vader van Beyoncé en voormalig manager van de groep, Matthew Knowles, gaf eerder al aan te hopen op een reünie. "Ik hoop zeker dat ze weer samenkomen."

En als er überhaupt al sprake is van een comeback, duurt het nog lang voordat we daadwerkelijk mee kunnen zingen met hits van de meidengroep. "Het kost jaren om een tour samen te stellen. Zoiets zou twee tot drie jaar kunnen duren", aldus Matthew.

In de video hieronder zie je alles over de laatste keer dat het gerucht rondging dat Destiny's Child weer samen zou komen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!