Beeld © Getty Images

Rachel en Phoebe warmen vast op voor Friends-reünie

23 juni 2020 03:09

Met de opnames van de eerder uitgestelde 'Friend's-reünie in aantocht, draaiden Jennifer Aniston (51) en Lisa Kudrow (56) alvast een beetje warm door samen een videochat voor 'Variety' op te nemen. Hierin spraken de twee over hun acteerwerk en haalden ze herinneringen op aan hun tijd bij 'Friends'.

"Er is als het ware een stukje van mij overleden toen de show stopte"

Lisa, die de rol van Phoebe Buffay speelde, gaf toe het lastig te vinden om weer een vaste rol in een show aan te nemen. "Ik vind het prettiger om een gastrol te hebben, omdat ik denk dat je nooit meer zo'n hechte groep bij elkaar krijgt als wij destijds hadden. Het was veel meer dan alleen een leuke baan, we zijn allemaal nog steeds dol op elkaar en daarom werkte het zo goed. Er is als het ware een stukje van mij overleden toen de show stopte."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Friends had diverser moeten zijn'

Jennifer, die 10 seizoenen als Rachel Greene te zien was, bekende dat ze in thuisquarantaine meerdere malen een aflevering van de populaire jaren '90 heeft gekeken. "Ik vind het leuk om tijdens het zappen ineens in een aflevering te vallen.."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Cheffen als Monica Geller? Het kan met nieuw Friends-kookboek

Met Courteney Cox, die Monica Geller speelde, had Jennifer tijdens het thuiszitten ook een leuk moment. "Ze was een keer bij me en toen zijn we samen als twee nerds achter de computer naar Friends-bloopers gaan kijken. We hebben geschaterd van het lachen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!