Beeld © ANP

Zo ziet de jarige zoon van Frans en Mariska Bauer er nu uit

23 juni 2020 08:41

Feest in huize Bauer! Christiaan, de oudste zoon van Frans en Mariska, is alweer 19 jaar geworden en de familie viert groot feest, ook op Instagram.

"Onze Christiaan mag vandaag 19 kaarsjes uitblazen"

Zowel de zanger als 'zijn Maris' delen op deze heugelijke dag een foto van hun volwassen zoon als klein baby'tje. 'Dit knappe, bijzondere eigenwijze grappige stoere dappere avontuurlijke sterke en ondeugende ventje is vandaag 19 jaar geworden', schrijft Mariska trots. 'Honderdduizend dikke kussen van je moedertje.'

Ook Frans is in een feestelijke stemmening. 'Onze Christiaan mag vandaag 19 kaarsjes uitblazen', deelt hij met zijn volgers.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer langs bij onzelfzuchtige helden in nieuwe RTL-show

Voor wie benieuwd is hoe de oudste Bauer-telg er anno 2020 uitziet: de jarige job deelt zelf een meer recenter kiekje op zijn feed. 'Laatste tienerjaar is ingegaan', plaatst hij erbij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer maakt enorme carrièreswitch in Argentinië

De inmiddels volwassen Christiaan was jaren terug al als uk te zien in de De Bauers. Al jaren hopen fans dat de realitysoap over het leven van de zanger en zijn familie een comeback maakt. Volgens Frans zelfs is de kans héél groot.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frans Bauer gaat voor internationale doorbraak

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!