Beeld © ANP

Mikky Kiemeney viert jubileum Frenkie met oude foto

23 juni 2020 10:51

Frenkie de Jong en zijn vriendin Mikky Kiemeney ontpoppen zich de laatste tijd tot een waar glamourkoppel. Sinds de grote transfer van de voetballer, is Mikky naast ‘voetbalvrouw’ ook een heuse influencer geworden. Ze deinst er dan ook niet voor terug om haar volgers te verblijden met een kiekje uit de oude doos.

"Ik zat daar alleen en moest alles gaan ontdekken"

Dat Mikky en Frenkie way back gaan, blijkt wel uit het gedeelde kiekje. Op de foto uit 2015 zijn de twee nog piepjong en hadden ze nog geen idee welk avontuur hen te wachten stond. ‘Onze eerste vakantie samen’, schrijft ze erbij. Haar volgers smelten weg bij het kiekje. ‘Niks veranderd’ en ‘hoe cute’, luiden enkele van de vele reacties.

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Mikky Kiemeney zal Frenkie niet zo snel ten huwelijk vragen

De foto is genomen in het Spaanse Patja d’Aro en lijkt bijna een voorbode voor waar ze nu staan in het leven. Het is alweer een jaar geleden dat de twee Noord-Brabant inruilden voor Barcelona, waar Frenkie nu voetbalt. Het was een keuze die Mikky niet in de koude kleren is gaan zitten. “Ik zat daar alleen en moest alles gaan ontdekken. Stel je niet aan, dacht ik dan. Je gaat toch niet zeuren tegen een vriendin die elke dag hard aan het werk is? Ik voelde me zó alleen."

Onlangs vertelde Mikky over de kortstondige breuk tussen de twee, hieronder zie je er alles over.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mikky Kiemeney over haar korte breuk met Frenkie de Jong

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!