Beeld © Instagram @elke.castro

Zó gaat het nu tussen Elke, Eline en Amber uit Temptation Island

23 juni 2020 16:30

Elke blikt op YouTube terug op haar 'Temptation Island'-avontuur. Hoewel de Vlaamse geen spijt heeft van haar deelname, vond ze de totale ervaring wél traumatisch.

"Hoe ik Arda nu heb leren kennen, ben ik wel blij dat het zo gelopen is"

Onder het genot van een hapje en een drankje vertelt de Temptation-ster dat ze in het begin enorm veel spijt had van haar deelname aan het spraakmakende programma. Het was dan ook niet haar idee, maar dat van ex Arda. Desalniettemin is Elke achteraf blij dat ze de sprong gewaagd heeft, zo vertelt ze. "Ik heb hele mooie vriendschappen eraan overgehouden", verklaart ze. "Hoe ik Arda nu heb leren kennen, ben ik wel blij dat het zo gelopen is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber uit Temptation vond beelden Arda en Eline 'pijnlijk'

Elke vertelt ook hoe het nu zit tussen haar, Eline en Amber. De realityster was samen met Melissa, Gianni, Karim en Roshina op vakantie op Curaçao toen ze een vriendschapsverzoek kreeg van Eline op Instagram. "Ik heb haar geaccepteerd en toen reageerde ze op een foto van mij. Dat vond ik wel aardig dus zijn we begonnen om met elkaar te praten via Instagram."

In tegenstelling tot Arda bood Eline nogmaals haar excuses aan - en hoewel zij en Elke geen beste vriendinnen zijn, hebben ze nog wel contact.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Coronakilo's vliegen eraan bij Fabrizio uit Temptation Island

Tijdens datzelfde reisje kwam Elke erachter dat haar ex inmiddels wéér een ander had: Amber. Hoewel ze Arda meermaals had verzocht haar op de hoogte te houden, moest Elke via Instagram vernemen dat het serieus was tussen hem en Amber. "We hadden een gesprek via de app en ik zei: je bent nu toch met Amber. Maar hij negeerde mij compleet." Ze heeft inmiddels helemaal geen contact meer met Arda en Amber. "Ik heb haar op de luchthaven gezien en 'hoi' gezegd en toen weer 'doei', maar verder niet."

Verleidster Eline was eerder te gast in Temptation Gossip, waar ze uitgebreid sprak over de driehoeksrelatie. Bekijk de video hieronder. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!