Beeld © ANP

Dave Roelvink gooit zijn levensstijl drastisch om

24 juni 2020 12:50

Hij vliegt de wereld over als dj en schnabbelt ondertussen leuk bij door samen te werken met verschillende merken. Maar sinds de coronacrisis vliegen de kilo's eraan bij Dave Roelvink (26). Bij 'Andy in de auto' vertelt hij niet alleen hoeveel hij is aangekomen, maar ook dat hij zijn levensstijl drastisch heeft aangepakt.

"Ik ben 11 kilo zwaarder geworden, maar dat moeten er geen 33 worden"

"Ik ben gestopt met roken en dan kom je vet veel aan", begint Dave. "Ik ben 11 kilo zwaarder geworden, maar dat moeten er geen 33 worden." Dus daarom gooit de dj slash realityster het roer om. Niet alleen stopt hij met roken, maar ook met het drinken van alcohol. Een grote verandering, want vóór de corona-uitbraak draaide Dave avond na avond en daarbij werd flink gedronken. "Ik begon er echt onder te lijden."

Dus hakt hij de knoop door: hij stopt met roken, drinken én gaat weer naar de sportschool. "Ik voel me veel beter nu ik veel aan het trainen ben. Het voelt veel beter dan elke dag vliegen, zuipen en gas geven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink heeft een nieuwe dame in zijn leven

Het drankgebruik sloopt er niet alleen in, omdat Dave een glaasje drinken gezellig vindt, maar ook omdat hij letterlijk van de ene op de andere dag werd geboekt als dj. "In het begin was er veel spanning. Ineens stond ik op een podium voor duizenden mensen en gingen de vrouwen gillen, terwijl ik de week ervoor nog koffie stond te maken. Dus op een gegeven moment dacht ik: 'ik trap er een drankje in, dan gaat het soepeler.'"

Ondanks dat Dave naar eigen zeggen al maanden geen alcohol meer drinkt, moest hij zich onlangs toch verantwoorden, nadat hij een peperdure auto in de prak reed.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!