Beeld © ANP

Nicolette Kluijver steekt de draak met haar volgers

24 juni 2020 14:39

Het leuke nieuws dat Nicolette Kluijver (35) wilde delen met haar volgers werd flink overschaduwd door een hittegolf aan reacties. De presentatrice kreeg de wind van voren, omdat ze veel te benauwd gekleed was voor het warme weer. Daar laat ze het niet bij zitten en ze slaat terug.

"Ik stond gister blijkbaar echt voor lul"

Nicolette is blijkbaar een koele kikker. De presentatrice kreeg naast een hele hoop complimenten ook behoorlijk wat vragen over haar outfit van gisteren. Ze had 'iets te vieren', maar bijna alle aandacht ging uit naar haar schoeisel. 'Mens, het is 26 graden. Mooie laarzen, maar een beetje overdreven met dit weer', klinkt het in één van de meest gelikete reacties onder haar foto. 'Krijg ze nu ook niet meer uit', lacht Nicolette vervolgens. Fred van Leer daarentegen begrijpt er niets van: 'Hoezo overdreven? Beeldig, laat ze lekker lullen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver in lieve video: 'Ik ben verliefd op jou!'

Het is vandaag nog warmer en daarom heeft Nicolette ook even twee keer nagedacht over haar outfit. 'Ik stond gister blijkbaar echt voor lul, terwijl ik dacht er leuk uit te zien', grapt ze in een nieuwe reactievideo. 'Dit keer dus maar niet op lieslaarzen. Dank voor jullie zorgen.' Daarnaast onthult ze welke schoenen ze voor de warme gelegenheid heeft uitgekozen vandaag. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver dolenthousiast over carrièreswitch

Waar Nicolette hoogstwaarschijnlijk niet haar cowboylaarzen draagt, is in de jungle. De presentatrice ging onlangs op bezoek bij baby-olifantjes, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!