Beeld © Facebook Nadège

Nadège houdt zich niet in: 'Ik ben teleurgesteld in Martien'

25 juni 2020 11:18

De bonje tussen de Meilandjes en Nadège van gisteren is bepaald nog niet gaan liggen. De huishoudster van 'Chateau Meiland' heeft op Facebook gereageerd op de perikelen tussen haar en Martien. Ze is al het commentaar meer dan zat, zo blijkt.

"Ik ben erg teleurgesteld en vooral in Martien"

Het zit niet zo lekker meer tussen Nadège en de familie Meiland. De huishoudster liet al weten dat ze de familie niet meer hoeft te zien, waarna Martien gisteravond in RTL Boulevard duidelijkheid gaf van zijn kant. Desondanks is het voor Nadège een verloren zaak. "Er is veel commentaar en veel gelogen", vertelt ze in een video op Facebook, die inmiddels is verwijderd. "Ik ben vanochtend naar het kasteel gegaan om te werken, zoals gewoonlijk. Ze vertelden me om naar huis te gaan, omdat ik mijn werk niet goed zou doen en niets uitvoer. Dat heeft me enorm teleurgesteld." 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Geliefde Mevrouw Jansen uit Chateau Meiland overleden

Nadège wil ook duidelijk maken dat ze 'in tegenstelling tot wat velen denken' wel degelijk 'vrienden' heeft in haar dorp. "Vrienden die me nooit laten vallen. Dus ik ben niet alleen." Ze voelt dan ook geen behoefte om uitgebreid afscheid te nemen van de Meilandjes. "Ik ga niet terug naar het kasteel, omdat ze hebben gezegd dat ik niet terug hoef te komen", verklaart ze. "Ik geef de sleutel terug en zeg 'tot ziens.' Zo simpel is het. Ze betalen me gewoon uit tot eind augustus, zoals ze beloofd hebben vanmorgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Woedende Nadège haalt publiekelijk uit naar de Meilandjes

Toch doet het pijn voor Nadège. "Ik vind het jammer dat het zo moest eindigen", vertelt ze. "Ik vond de familie heel leuk en heb veel respect voor ze. Ik ben erg teleurgesteld en vooral in Martien, omdat ik van hem hou." Het hele gebeuren zit Martien op zijn beurt ook hoog en hij reageerde verbijsterd op de uitspraken van Nadège, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!