Jennifer Aniston was helemaal klaar met Friends-personage

25 juni 2020 15:51

Jennifer Aniston (51) is wereldwijd een superster, mede door haar rol als Rachel Green in de populaire serie 'Friends'. Toch kon Jennifer haar fictieve personage wel eens achter het behang plakken.

"Je put jezelf volledig uit"

Aan The Hollywood Reporter vertelt Jennifer dat ze dacht niet meer los te kunnen komen van het personage dat ze speelde - en dus geen andere acteerklussen zou krijgen. "Je put jezelf volledig uit", zei ze. "Ik kon niet meer van Rachel Green af komen en mensen zagen me als haar." Een angst die vaker voorkomt in de acteerwereld: zo heeft GTST-actrice Jette van der Meij ook wel eens aangegeven dat ze bang was dat mensen haar alleen nog maar als Laura Selmhorst zouden kennen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Jennifer Aniston draagt nog altijd verlovingsring van Brad Pitt

Uiteindelijk was Jennifer in ieder geval goed klaar met Rachel. "Ik kon niet van haar ontsnappen. Daar kwam nog eens bij dat Friends overal te zien was, dus dat maakte het extra moeilijk. Ik heb wel eens gezegd dat ze op moesten houden met het uitzenden van die fucking show."

Jennifer gaat natuurlijk al jaren mee in Hollywood, maar is bepaald niet ouderwets. Onlangs mengde ze zich nog in de streaming-oorlog. Je ziet er alles over in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!