Beeld © ANP

Martien Meiland gooit het roer om: 'Ik dacht: dit gaat niet goed'

25 juni 2020 19:07

Martien Meiland (58) heeft besloten meer aan zijn eigen gezondheid te denken, zo vertelt hij aan RTL Boulevard. En om die reden heeft de bekendste kasteelhouder van Nederland besloten om te stoppen met roken.

"Ik dacht: Martien, dit gaat niet goed"

Op 26 maart stak Martien zijn laatst sigaret al op. Er komt dus al maanden geen fume meer uit de mond van Martien. "Ik was zo benauwd, dat hebben jullie allemaal kunnen zien in de serie. Ik dacht: Martien, dit gaat niet goed. Jij moet stoppen ermee", laat hij weten.

Nu voelt hij zich dan ook veel beter. Toch volgt niet iedereen zijn goede voorbeeld. "Erica en Maxime roken nog wel, ik denk: meid, waar begin je aan." Maar Martien zelf steekt er geen meer op. "Nee, ik moet het niet meer. Ik ben zo benauwd geweest. Klaar."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Woedende Nadège haalt publiekelijk uit naar de Meilandjes

Gisteren kwam Martien nog vervelend in het nieuws. Zijn inmiddels bijna net zo bekende medewerkster Nadège, die ook in Chateau Meiland te zien is, haalde namelijk flink naar hem uit. Ze noemde hem ondankbaar en zei teleurgesteld in hem te zijn. Aan RTL Boulevard laat Martien weten dat ze Nadège gewoon doorbetaald hebben.

"Er is geen werk meer dus wij hebben gezegd: jij hebt van het geld van de fans uit Nederland een mooie houten vloer gekocht voor je woonkamer, ga gewoon lekker aan de slag in je eigen huis", vertelt de kasteelheer. "Ga genieten van de zon en die 1710 euro netto die jij krijgt, krijg je gewoon van ons doorbetaald tot eind augustus, als je contract afloopt." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!