Wesley en Yolanthe Beeld © ANP

Wes en Yo hadden geheime date vóór parkeergarage-zoen

25 juni 2020 18:51

De nieuwe biografie 'Sneijder' staat vol ontboezemingen over de relatie tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau. De zoen in de parkeergarage, de breuk, hoe het nu tussen de twee gaat: het komt allemaal aan bod. We kunnen alvast verklappen dat Wes en Yo een geheime date hadden vóór die veelbesproken kus.

"We kozen voor die plek, juist omdat we elkaar niet goed kenden"

Wesley vertelt in zijn biografie dat hij en Yolanthe elkaar voor het eerst ontmoet hebben in het Amsterdamse Bos. "Ik was over vanuit Madrid en we kozen voor die plek, juist omdat we elkaar niet goed kenden." Wesley leende een auto en nam twee glazen en een fles wijn mee. "Dat was erg leuk." Heel veel spannends is er die dag niet gebeurd. "Yolanthe is daarna naar haar huis gegaan, ik naar het mijne."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley Sneijder: 'Vrouwen en drank reden breuk met Yolanthe'

De twee durfden het niet aan om in een restaurant of bar af te spreken, omdat dat direct in de publiciteit zou zijn gekomen. Dat hun ontluikende liefde veel aandacht zou krijgen, bleek een tijdje later wel na een etentje bij vrienden. "Bij het afscheid zoende ik Yolanthe voor het eerst in een parkeergarage." Volgens Wesley was het een mooi en bijzonder moment. De beelden van de zoen doken later op in de media. "De directie van de garage betreurde de gang van zaken, want die wist ook dat onze privacy was geschonden. Iemand die daar werkte had de beelden verkocht."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley Sneijder over alcoholgebruik: 'Ik loog mezelf voor'

Wesley vertelt in zijn biografie ook over het zijn huwelijksaanzoek in een vliegtuig en over de grote kinderwens van de twee. Ze droomden van een groot gezin, maar het lukte lange tijd niet om zwanger te worden. In de biografie Sneijder vertelt hij dat het probleem bij hem lag.

De biografie Sneijder ligt morgen in de winkels.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!