Beeld © ANP

Wesley Sneijder droomt van verzoening met Yolanthe

26 juni 2020 11:55

Van dé zoen in de parkeergarage tot de breuk met Yolanthe: de nieuwe biografie van Wesley Sneijder (36) staat vol pikante details die normaal gesproken achter gesloten deuren blijven. De ene ontboezeming volgt de andere op in het boek, maar daar blijft het niet bij. In gesprek met Radio 538 onthult de oud-voetballer nu dat hij hoopt op een hereniging met Yo.

"Ik hoop dat het goedkomt"

Vanmorgen schoof de ex-profvoetballer aan in De 538 Ochtendshow met Frank Dane om zijn nieuwe boek nog meer onder de aandacht te brengen, in hoeverre méér nog mogelijk is. Al dagen domineren passages uit de biografie de krantenkoppen.

Dat weet Frank Dane ook. Als hij Wesley vraagt naar de huidige situatie met Yolanthe, is Wesley minstens zo openhartig als in het boek. "Ik kan niet in de toekomst kijken. Ik hoop dat het goedkomt. Het heeft tijd nodig.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley ‘behandelde Yolanthe niet altijd zoals het hoorde’

Het is de vraag of Yolanthe er hetzelfde in staat. Hoewel het voor de buitenwereld nog altijd gissen is naar de reden van hun breuk, verklapt Wesley in zijn boek dat de schuld grotendeels bij hem ligt. Na zijn transfer naar Qatar begon hij buiten de lijntjes te kleuren. Meer daarover zie je in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!