Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe heeft biografie Wesley links laten liggen

26 juni 2020 11:53

De nieuwe biografie van Wesley Sneijder staat vol onthullingen over zijn relatie met Yolanthe. In geuren en kleuren beschrijft hij hoe ze elkaar ontmoet hebben en waarom ze uit elkaar zijn gegaan. Frappant, wat Yolanthe heeft zelf helemaal nog niet de kans gehad om het boek te lezen, laat staan om te reageren.

"Yolanthe heeft het boek niet gelezen en ze geeft ook geen commentaar"

Wesley vertelt in zijn biografie dat het contact tussen hem en Yolanthe goed is én dat hij hoopt op een verzoening. Toch lijkt de communicatie over het boek wat minder goed te zijn gegaan. Het management van Yolanthe laat aan RTL Boulevard weten: "Yolanthe heeft het boek niet gelezen en ze geeft ook geen commentaar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wes en Yo hadden geheime date vóór parkeergarage-zoen

De ex-profvoetballer was vanochtend te horen in de De 538 Ochtendshow met Frank Dane. Ook hier werd hem gevraagd wat Yolanthe van het boek vindt en of zijn heeft gereageerd. "Ik heb nergens een reactie gelezen, jullie?" reageerde Wesley laconiek. Wel blijft hij de wens houden dat hij en Yolanthe ooit nog bij elkaar komen. "Ik kan niet in de toekomst kijken. Ik hoop dat het goedkomt. Het heeft tijd nodig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wesley Sneijder: 'Vrouwen en drank reden breuk met Yolanthe'

Eind mei vroegen wij Yolanthe nog naar de biografie van haar ex, maar daar wilde ze niet op in gaan.

Opvallend genoeg staat de biografie Sneijder dus vol passages over Yolanthe. Je ziet al zijn onthullingen, bijvoorbeeld over zijn wilde avondjes met drank en vrouwen, in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!