Beeld © ANP

Nicolette Kluijver wordt beschuldigd van iets heel eigenaardigs

26 juni 2020 15:22

Kinderen zeggen de gekste dingen. Het zoontje van Nicolette Kluijver (34) heeft dat nog maar weer eens bewezen. De kleine Jesse had een behoorlijk aparte opmerking gemaakt over zijn ouders. Zijn juf kon niet anders dan dat even delen.

"Deze moest ik even met je delen. Zo grappig!"

Het is een lollige dag voor Nicolette Kluijver. Haar zoontje Jesse heeft namelijk een gek verhaal verteld op school en de juf attendeerde de presentatrice erop. 'Deze moest ik even met je delen. Zo grappig!' begint juf Barbera tegen Nicolette. "Al zuchtend vertelt Jesse dat hij zijn kamer op moet ruimen: 'Er lag poep onder mijn bed. Mijn papa en mama hebben onder mijn bed gepoept zodat ik mijn kamer wel op moest ruimen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Nicolette Kluijver steekt de draak met haar volgers

Het verzonnen verhaaltje levert een hoop gelach op bij zowel Jesse's moeder Nicolette als de juf. "Wat hebben jullie toch heerlijke kinderen", vervolgt de juf. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette Kluijver in lieve video: 'Ik ben verliefd op jou!'

Ook Nicolette's volgers komen niet meer bij van het geinige verhaaltje. 'Nicolette, dat doe je toch niet?', aldus één sarcastische fan. 'Je kan nu met goed fatsoen Jesse niet meer opwachten op het schoolplein', grapt een ander. 'Geweldig', vinden vele anderen. De presentatrice kan waarschijnlijk thuis wel vaker lachen om haar mannetje. In de video hieronder vertelt Nicolette over haar gezin. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!