Van onze partner UNICEF Beeld © ANP

Trijntje Oosterhuis brengt bijzondere ode aan kinderen

26 juni 2020 21:13

UNICEF is een speciale samenwerking aangegaan met Trijntje Oosterhuis (47). Op het lied 'Als ik je laat gaan' vertoont het goede doel ruim 8,5 duizend namen van kinderen in heel Nederland. Hiermee willen ze de jongste Nederlanders bedanken voor hun enorme veerkracht de afgelopen periode.

"De kracht van kinderen in deze moeilijke tijd is echt bewonderingswaardig"

"De kracht van kinderen in deze moeilijke tijd is echt bewonderenswaardig", laat Suzanne Laszlo, directeur Unicef Nederland, weten over het project. "Daarvoor verdienen ze een groot compliment." En dat is er gekomen. Trijntje heeft hieraan meegewerkt en wil de kinderen de hemel in prijzen om de manier waarop ze zich door de coronacrisis heenslaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Trijntje Oosterhuis zet kinderen in het zonnetje

Talloze kinderen hebben boodschappen gedaan voor ouderen of eventjes voor het raam gezwaaid bij hun opa's en oma's. Ook hadden de meeste kinderen wekenlang geen school en konden zij hun vrienden en vriendinnen niet zien. UNICEF en Trijntje riepen alle ouders, opa's, oma's, buren en andere verzorgers op om hen in het zonnetje te zetten. Met een sms'je werd het kind dan onderdeel van de grafische videoclip bij Trijntje's nummer 'Als ik je laat gaan.'

Bekijk hier de muziekvideo.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!