Beeld © Instagram @anouksmulders

Anouk Smulders zet zieke zus in het zonnetje

26 juni 2020 17:07

Het is een belangrijke dag voor Anouk Smulders (45) en haar grote zus Nicole. De presentatrice deelt op Instagram een emotioneel bericht over de voortgang van de ziekte van haar zus. Het is vandaag precies een jaar geleden dat ze een stamceldonatie kreeg.

"Man man man, wat ben ik trots op jou!"

'Lieve grote sterke knappe zus! Vandaag is jouw “verjaardag”', begint Anouk haar berichtje aan Nicole. 'Zo noem jij jouw transplantatiedag.' Naast het lieve berichtje heeft de presentatrice een hele serie aan foto's van en met haar zus gedeeld. Nicole leed aan acute leukemie, maar het gaat inmiddels een stuk beter. 'Man man man, wat ben ik trots op jou!' verklaart haar jongere zusje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Anouk Smulders over zware tijd: 'Alleen maar slapen en huilen'

Anouk wil haar 'bikkel' nog meer complimenten geven. 'Jouw positiviteit, kracht en doorzettingsvermogen is zo mega', legt ze uit. 'Ik hou van je grote zus!' De stamceldonatie die ze nodig heeft gehad, kreeg ze blijkbaar van een Argentijnse. De presentatrice stuurt 'alle liefde' naar hun 'zus' in Zuid-Amerika. Ze is haar zo dankbaar, dat Anouk haar 'op een dag haar wil plat knuffelen!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk Smulders brengt powervrouwen samen met platform

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!