Beeld © ANP

Zoontje Natasha Bedingfield hersteld na hersenoperaties

27 juni 2020 20:43

Zangeres Natasha Bedingfield (38) maakte afgelopen december bekend dat haar twee-jarige zoontje Solomon een herseninfectie had opgelopen. Als gevolg daarvan moest hij zo snel mogelijk meerdere keren geopereerd worden. De 38-jarige zangeres laat nu aan 'People Magazine' weten dat Solomon helemaal hersteld is.

"Hij is helemaal beter nu"

"Hij is helemaal beter nu, maar we hebben vijf hele weken in een kleine ziekenhuiskamer doorgebracht met mondkapjes op", vertelt Bedingfield. De zangeres uitte haar dankbaarheid voor het herstel van haar zoontje: "We zijn zo dankbaar dat er een goed werkende behandeling bestaat voor Solomon's klachten. En ook de dokters ben ik erg dankbaar. Zij hebben het leven van onze zoon gered."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Natasha Beddingfield blij dat Unwritten een anthem is geworden

Terugkijkend op de situatie concludeert de zangeres dat ze een goed voorproefje hebben gekregen op de coronacrisis. "Het was een unieke ervaring, aangezien we zoveel tijd in het ziekenhuis hebben doorgebracht voor de coronacrisis en we eigenlijk een voorsprong kregen op wat er zou komen", aldus Bedingfield.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!