Beeld © KRO NCRV

Dit is hoe Annemiek uit BzV haar nieuwe vlam heeft ontmoet

28 juni 2020 12:53

De zoektocht naar liefde leverde Annemiek in 'Boer zoekt Vrouw' niet veel op. Sterker nog, ze kreeg zelfs bijzonder veel negatieve reacties. Die heeft de boerin achter zich gelaten. En ander goed nieuws: ze heeft een leuke man in haar leven.

"Ik geloof niet dat hij eerder een koe van dichtbij had gezien"

In de 'Hinneken podcast' vertelt Annemiek alles over haar nieuwe vlam. Zo was het zij zelf die de stoute schoenen aantrok en hem een berichtje stuurde via Instagram. Sindsdien zijn de twee niet meer opgehouden met praten. 

De twee hebben enorme raakvlakken met elkaar. "We schaken allebei graag, houden van speciaalbiertjes, zijn allebei wel sportief en houden van gezelligheid. Onze echte raakvlakken liggen meer in de diepte", vertelt Annemiek

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Annemiek uit BzV geeft update over relatiestatus

Een echte boer is de nieuwe liefde van Annemiek, van wie de naam voorlopig nog geheim blijft, niet. Een tijdje terug kwam hij voor het eerst langs op de boerderij. "Ik geloof niet dat hij eerder een koe van dichtbij had gezien", vertelt ze lachend. "Normaal kijkt hij ook nooit naar Boer zoekt Vrouw, maar vanwege corona was er geen voetbal hé. Hij moest wel." 

Boerin Steffi vond het meest recente seizoen van Boer zoekt Vrouw maar gek. In de video hieronder vertelt ze er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!