Beeld © ANP

Coronakilo's hebben Aad van Toor ook te pakken

29 juni 2020 18:34

Ook Aad van Toor, bekend bekend als acrobaat Adriaan, vecht tegen de coronakilo’s. Dat bekent de 77-jarige televisiecoryfee in een filmpje dat hij op YouTube-kanaal heeft geplaatst.

"Corona heeft zijn sporen nagelaten"

"De corona-epidemie heeft bij mij ook gezorgd voor wat extra kilootjes", aldus Adriaan. "Ik was gewend elke dag boodschappen te doen en dan een wandeling te maken door een parkje waar apparatuur staat waarop ik kon trainen. De kilo’s vlogen eraf en mijn conditie werd stukken beter. Wandelen mag inmiddels weer, maar de apparatuur is nog steeds verboden om aan te raken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas van Toor na lang wachten eindelijk geopereerd

Van Toor woont al jaren vooral in Spanje. "Het is niet meer het Spanje dat we gewend zijn, de corona heeft zijn sporen nagelaten", vertelt hij. "De supermarkten mag je alleen binnen met een mondkapje. En er zijn maar heel weinig toeristen, alle stranden zijn vrijwel leeg. De Spaanse overheid hoopt dat dit na 1 juli weer gaat veranderen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bas van Toor moet langer wachten op niersteenoperatie

Ook Adriaan en zijn broer Bas van Toor moesten hun plannen omgooien vanwege de coronacrisis. Een grote expositie over hun werk en leven in Museum Vlaardingen moest worden uitgesteld naar het najaar. "We gaan nu op 14 oktober open", vertelt Van Toor in het filmpje. "Ik zal er regelmatig zijn om rondleidingen te geven en op de foto te gaan met fans. Maar uiteraard wel op gepaste afstand."

Bas van Toor zal vooralsnog niet frequent aanwezig zijn in het museum. De 84-jarige clown herstelt van een recente operatie aan zijn nieren.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!