Beeld © Videoland

Monica Geuze verklapt einde serie, maar wil ze erna wel verder?

30 juni 2020 11:23

De opnames van 'Like Monica' zitten er bijna op en Monica Geuze (25) heeft alvast verklapt hoe de Videoland-serie afloopt. De vlogger deelt normaal gesproken alles met haar kijkers, maar moet nu steeds geheimzinnig doen - en dat trekt ze niet meer.

"Ik dacht dat het zou meevallen, maar ik merkte wel dat ik veel minder kan doen wat ik het liefst doe"

Het is nog eventjes wachten tot Monica terugkeert met haar Videoland-serie Like Monica. De opnames zijn alweer een tijd in volle gang, zo zien we in haar wekelijkse vlog, en daarom kan ze bepaalde delen van haar leven niet delen op haar YouTube-kanaal. Een voorbeeld daarvan is haar verjaardag. Die kon ze niet eerder vieren door het coronavirus, maar uiteindelijk heeft ze er toch uitgebreid bij stilgestaan bij haar thuis. Dat feest vormt daarmee meteen het einde van haar realityshow, verklapt ze nu.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze doet dochtertje Zara-Lizzy designer tas cadeau

"Ik ben er nog over aan het nadromen hoe leuk het was", vertelt Monica over haar partijtje. Er is echter ook een keerzijde aan haar verjaardagsgeluk. Omdat het feestje het einde van de serie wordt, kon ze niet veel filmen voor haar vlog. "De serie heb ik besloten te doen omdat het me leuk leek. (...) Ik dacht dat het zou meevallen, maar ik merkte wel dat ik veel minder kan doen wat ik het liefst doe en dat is dit", zegt ze over haar YouTube-kanaal. "En veel minder oprecht en dat is juist waarom ik het zo leuk vind, omdat ik altijd honderd procent mezelf kan zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze open over zwangerschap op jonge leeftijd

Monica wil 'alles' over haar leven delen met haar YouTube-kijkers. "Naarmate de serie vorderde, merkte ik dat over veel dingen moest zeggen: 'Daar kan ik niet veel over zeggen, want dat is gefilmd voor de serie.' Uiteindelijk vind ik dat de afleveringen heel leuk zijn geworden (...) maar dat het dan toch misschien niet iets voor mij is om daar in ieder geval op dit moment mee door te gaan." Monica wil al haar 'tijd, moeite en toewijding' in haar vlog stoppen en belooft binnenkort meer te kunnen vertellen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze trekt niet als leeftijdsgenoten aan de rem

De vlogger zorgde onlangs nog voor onrust onder haar kijkers. Monica reageert op haar bezorgde fans in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!