Beeld © Talpa/SBS6

Huisvriendin Caroline is opnieuw oma geworden

30 juni 2020 15:09

Opnieuw babygeluk voor Caroline van Eeden. De voormalige 'Chateau Meiland'-ster is namelijk voor de derde keer oma geworden, vertelt ze aan 'Shownieuws'.

"Eindelijk een kleindochter"

Caroline is wéér oma geworden nadat haar zoon en haar schoondochter een meisje hebben gekregen, vertelt ze aan Shownieuws. Met mama en baby Philou gaat het goed. "Ik ben ontzettend blij", laat Caroline weten. "Eindelijk een kleindochter en wat een mooie naam, hè?"

Op Instagram deelt de realityster haar geluk ook. 'Hoe ongelooflijk blij en dankbaar ben ik dat mijn prachtige kleindochter Philou Coco is geboren', schrijft ze daar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huisvriendin Caroline gaat niet langs bij Meilandjes in Hengelo

Het is het derde kleinkind voor Caroline, die al hoopte oma te worden van een meisje. Ze heeft drie zoons en twee van hen hebben haar al twee kleinzoons opgeleverd. De Chateau Meiland-huisvriendin keek wel een beetje op tegen de komst van de derde kleine, omdat het coronavirus ervoor zou zorgen dat ze niet aanwezig kon zijn bij de geboorte. "Dat is toch wel jammer als je voor het eerst een kleindochter krijgt. Er is soms één troost: dat iedereen dit heeft."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Huisvriendin Caroline reageert op vertrek uit Chateau Meiland

Nadat ze terugkeerde uit Chateau Meiland begon Caroline aan haar eigen nieuwe avontuur. Ze vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!